26 юни 2007

Приказка без край

Отдавна ме сърбят пръстите да го разкажа това.Но някакси ми изглеждаше много постно,много скучно прекалено ежедневно.
Само дето не се търпи вече и май точно сега е момента да излея тук негативите.
Преди няколко си време едн приятна вечер след танците с хлапетата се занесохме до О'Шипка на ул.Шипка.Тоне се беше събрала там със сектата и ние се присламчихме да хапнем и да се похилим малко.Беше към 8 и малко вечерта.Спрях колата пред Руския културен институт,пред мен имаше още 2-3 паркирани коли.Хапнахме набързо,на хлапетата им се доспа и айде към креватите.Е да ама не..Колата ни беше вдигната от паяк.Взехме си такси и я намерихме без усилия на наказателния паркинг пред театър София.Децата си бяха глътнали граматиката от страх да не е открадната.После като им обясних че не е,само трябва да дадем някой лев за такси и още някой да я изкараме от паркинга те започнаха шумно да се възмущават имитирайки ме много успешно:)
Такааа,е до тук беше смешното.Посрещна ме някакъв невротичен младеж,говорещ на 3-4 телефона без да спира.Разврещя ми се,щото аз вече плюех змии и гущери,издаде ми данъчна фактура за платената сума която беше без данни за получател,тоест невалидна.И като го попитах защо ми каза че е трябвало да си поискам вярна.А дали пък не е длъжен да я издаде вярната,как мислите?...Служителя на КАТ извика за свидетел при разписването на акта за нарушение един дядо който изобщо не беше там,беше някакъв приходящ,появи се отнякъде си,незнайно откъде.Да не споменавам че колата ми беше вдигната след 20.30 часа.Това е съвсем друга тема....
Тази сутрин пък каква пародия ми се случи..ако щете ми вярвайте се зачудих защо съм толкова тъпа и се надявам че в България ще е хубаво някога...Ще ви разкажа после,огладнях:)
Имам акт за неправилно паркиране,който не мога да преживея,чакам си наказателното постановление и ще се правим на кълбета със фирма"Паркинги и гаражи"...Пожелайте ми успех:>>

3 коментара:

Sis каза...

Ахаххахах, сериозно ли си с акт за неправилно паркиране бе? Това не може да е истина... И аз имам 2 акта зад гърба си, ама все за превишена скорост.
Къде в София може да се паркира правилно, освен на ПЛАТЕН паркинг?
В луд град живеете...

Fobos каза...

Уж с "синята зона" може да се паркира след 20:00 ч. Не знам защо са ти вгигнали колата... Мисля, че малко змии и гущери си бълвала :Р

Sisok, в София се паркира правилно единствено в гаражите на "Паркинги и гаражи":, като дори ти помагат с паркирането - комплексна услга...!

Анонимен каза...

За тва бацета, аз като немам книжка и могат да ми дигнат... левия крачол :)

Тяхната комплексна услуга, по-добре ходи и спри до кукерите дето спират за проверка, черпи ги "понички и кафе", по хамерикаски, и освен паркинг ще ти и пазят колата :)