06 юли 2007

мехлем за душата

Снощи Гаджето ме изненада с два билета за концерта на Ванеса Мей,въпреки че миналата седмица категорично ми отказа да идем.Закъсняхме с почти един час и бяхме много изненадани че концерта още не беше започнал.Няма да коментирам нищо около организацията и случването на събитието,щото хич ме не е еня дет казваше баба ми,ама музиката и си беше наистина мехлем за душата.Малко ми е странно и се чудех как точно се описва с думи хубавата музика.Не остана много време за размисли по темата.
Някои биха казали че чернокосата красавица прекалено е комерсиализирала класическата музика.Аз лично не обичам нито хеви метъл нито хард рок,обаче ми прозвуча съвсем различно от нейната цигулка.Страхотно беше преживяването да я слушаш.Освен другото наистина е неверятно екзотична красива миниатюрна Жена.

3 коментара:

Fenia каза...

@ Златева, колко пъти трябва да те моля да престанеш с това "гадже"?! Е ли е необходимо да ти обяснявам, че хората не ни познават и ще да вземат нещо погрешно да си помислят за мен... най-малкото, че вкус ми липсва:РРрр

Що се отнася до "миниатюрна Жена", то за теб... коя ли жена не е миниатюрна? :Р

Анонимен каза...

KOZA

Fenia каза...

/me пак не разбрала... коя точно е козата и ...защо?!:)