15 август 2007

лична позиция

Ще започна с личното си обобщено мнение по темата за дискриминацията и отношението на обществото към циганите.За мен са цигани,не роми.На който не му харесва да не чете.
Живяла съм 30 години в сърцето на циганска махала.По времето на тоталитаризма циганите работеха-в Чистотата,в Градския транспорт,в много болници и училища.Всички пълнолетни цигани работеха.И всички си знаеха къде им е мястото в общественната стълбица.Не смееха да се бунтуват,не смееха да крадат така безочливо като сега,конна полиция обикаляше денонощно из квартала да ги наглежда.
Циганите са полуграмотни и неграмотни.Защото не искат да учат,не защото никой не им дава.Защото ги мързи.
Циганите живеят в абсолютна мизерия,защото не искат да работят.Или поне 85 % от тях.Познавам цигани,които работят,някои изкарват съвсем прилични пари.
Циганите са мърляви и мръсни защото не ги интересува след тях какво ще стане,те не познават думи като екология,глобално затопляне и глобално замърсяване.Защото така им е по-лесно.За чий им трябва да се натоварват излишно да мислят и за мърсотията?..Тя си е част от тях,тя е начин на живот за тях.
Циганите са единни.И циганин никога не предава друг циганин,дори да е заклал човек.
Даааа, и българи крадат,и българи обират хората и българи вършат къде къде по-безумни престъпления....
Българите плащат тока на циганите,плащат данъци от които се издържат циганите,щото както откри Мартин Карбовски в онова предаване за проданта на децата,циганина има най-далавера от социалните..18 години по 18 левчета или колкото са там на месец по на всяко парче,а те са по 3-4-5....вие смятайте,аз не искам.
Не съм расист.Не мразя циганите.Напротив.Мразя начина им на живот.Техния начин на живот ощетява мен и моите деца.Ощетява всеки мислещ идивид на който в акта за раждане пише че е българин.
Циганите обичат животни.И не ги гледат.Не ги хранят.Гледат да извадят някой лев от тях кога за сеир кога за самар.И ги убиват от бой.
Циганите пищят като заклани за най малкото нещо което им попречи да си правят каквото си искат.Циганите никога не се интересуват какви задължения имат,адски им е важно само какви са им правата.В махалата за която пиша непрекъснато бръмчат разни юпита с папчици и листовки и ги събират да им разказват какви европейски права имат.
Черната статистика на най-големите медии в света показва непрекъснато че 90% от престъпленията ,извършени в чужбина от българи всъщност са извършени от лица с ромски произход.
В циганските квартали са най-големите консуматори на наркотици.Няма да казвам и най-големите гнезда за пласирането им.
Ще потърся черна статистика колко процента от населението на България е с ромски произход.

Няма коментари: