05 юли 2006

круша крий

така бях направила ми се струва-круша крий:))
малко нарочно, малко без да искам..веднъж се ядосах по повод блога на една приятелка и реших че не искам да пиша повече тук..друг път нямах време и такам..
От два-три дни разсъждавам на следната тема:
защо нашите управници си чоплиха носовете досега и в момента съвсем умишлено и целенасочено поставят цялата държава в колапс заради 01012007година?...някой дали знае отговора???защо няма информация??
нищо не функционира нормално...нищо не може да работи нормално...никой даже не може да работи нормално...никой не знае следващото дърво откъде точно ще му бъде подадено да го изгризе...въпреки невероятното търпение и разбиране на българския народ...
в моята работа например всички са се побъркали..буквално-никой не знае утре как ще работи, къде и защо ще работи..А моята работа е свързана с най-тлъстото перо в държавния бюджет...и от приказките край мен стигам до извода че не само в моята работа е така..та си питам аз защо нашите управници смятат че трябва безнаказано да докарват до лудост,истерия и безумство данъкоплатеца???
нямам време повече да драскам..тук е някаква си невъобразима лудница...

2 коментара:

Анонимен каза...

Ми как защо? Именно защото ги оставяме да го правят безнаказано. Всеки се възмущава, но овчедушно си мълчи и приема действителността такава, каквато е. Ако някой тръгне да се бори, обявяваме го за луд и подминаваме... ей заради това!

Анонимен каза...

Ами злате, защото на нашите управници май май това им е работата, или поне не са показали друго. Ако всеки в тази държава започне да си върши работата, цена нямаше да има. А иначе ние българите на приказки сме много силни, но опрат ли нещата до работа, чакаме някой друг да я свърши или да подхване, просто защото явно така сме научени - да не поемаме отговорност. И изобщо...замислял ли се е някой, как подяволите се предполага, че Пешо, Гошо и Иванчо ще спазват законите, които си ги имаме на хартия, при положение, че оня шмундьо, който ги е писал сам не ги спазва?!