22 април 2007

и аз за Слави Трифонов

Бях забравила че някой ми каза че в някое от последните предавания Росен Петров направил интервю с водещия и се говорело че е болен. Дълбоко съм му съпричастна на Слави.И ми е гадно.И му стискам всички палци да се оправи и всичко да мине.
Слави е една изключителна личност в публичното пространство у нас.За мен ! И е една от личноститте в България за които Всеки има мнение. Което е достатъчно показателно.И е един от най-клюкарените мъже в България:)) Явно е модерно да не е харесван,по-голямата част от приятелите ми и познатите ми не го харесват.Егото много му било Голямо..Аз много го харесвам.И наистина бих била горда ако ми е приятел.
И не налагам на никого мнението си,Много Моля!Според мен след пътя който е извървял последните 15 години ако се беше ориентирал към политиката както залиташе в началото на "ку-ку" щеше да е не по-малко успешен. Една приятелка би го нарекла идеален team leader.Не е лицемер.Не крие че не харесва начина по който ни управляват управляващите,но е Голям Патриот.Е да,може да си го позволи от позицията на неговите възможности.Ама и други имат възможност де,но не го правят,лицемерничат..И за мен това е важно.За род и родина възгледите ми са близко до неговите.
Абсолютен перфекционист професионалист е.Такива трябва да бъдем всички.Голям праз че е авторитарен и нетърпелив.Няма друг начин да върви напред.Харесва ми че вижда и малко по-далеко от носа си,което е неприсъщо за повечето известни хора.Харесва ми че не е лигльо.Много ме кефи как използва понякога медиите за да наложи личното си мнение,което изобщо не е задължително всички да харесват.Веднъж отидох да гледам шоуто му на живо,адски бях любопитна как се случват там нещата.И ме впечатли предимно професионализма.Макар че беше адски дистанциран от публиката.Което на повечето зрители не им хареса.Но има смисъл,това е телевизионно шоу,искат да го гледат много повече от шепата хора в залата и трябва да е насочено към телевизионните зрители,не към петдесетината човека в залата.
Музиканитите в бенда са виртуози всеки по своему,но именно той се е напънал и е изградил връзките между тях и ги е превърнал в едно цяло.И са много малко хората които биха спорили че Куку бенд е най-добрият в България в момента.Много ме кефят парчетата им.Даже някои от по-старите ги знам наизуст и често си ги тананикам.Два пъти си правя дискове с песните на Слави и Нина Николина,а "Единственни" със Софи Маринова..обожавам тази песен..изкъртвах ги от въртене:))
Колко от известните личности в България използват медиите да покажат че имат свое собственно мнение,но проявяват търпимост към мнението на останалите?..Мисля че Слави Трифонов много пъти го е демонстрирал в шоуто си,ама за други подобни личности нещо не се сещам..Спомням си за едно шоу в което гост беше Преслава.Но го направи шоуто,и то си беше екстра..
Не го гледам всяка вечер,но определено го предпочитам пред Биг и Вип Брадърите.Аз за себе си не изпитвам нужда да гледам няой как пикае или как мляска или как пърди..

Много ми хареса това което Слави Трифонов каза за самураите,търпението и седемте..

И току що прочетох едно интервю със Сашо Диков, в което по необясними причини си личи колко много Сашо Диков не може да търпи Слави и колко много по необясним начин се чуства засегнат от него..Човека си гледа работата,върши си я колкот и както може..прави пари,оцелява...и не е Господ всички да го обичат,нали?..:>>

3 коментара:

Bruce Wayne каза...

абе.... ,мого си зле да го харесваш чак толкова

zlatkata каза...

нека да съм зле,не ми пречи :D

Мирослава Великова каза...

Аз също те подкрепям по отношение на това, че Слави макар прословутия му труден характер е един успял в социално отношение българин, професионалист, патриот и т.н. Жалко е само, че обикновено в живота успелите в професионално отношение са лишени от много в личен план, но човек не може да има всичко на този свят и то едновременно, нали?
Но пък Човека много, много се е раздавал и още се раздава за България и Българите, шоуто продължава доста години, костващ неуморен труд...

А на теб ти пожелавам... много, много, много усмивки :) здраве и късмет! Продължавай да пишеш.