28 септември 2007

препоръка

Препоръчително е всички властимащи българи,които живеят в повече от 50 квадратни метра,карат по-скъпа от лада 2104 кола,харчат по повече от 5 лева на ден Да им се наложи някакси със закон два пъти годишно за един месец да бъдат поставени в условия на социално слаб в България индивид.
И да преживяват един месец с това с което преживява един пенсионер,един учител,едно дете от социален дом,една сестра в такъв,една самотна майка..

И да,трябва да е два пъти годишно щото са късопаметни.Да нямат време да забравят.

Особенно е препоръчително за по-дебеличките пуяци и пуйки,дето се увъртат кат патици в кълчища като почнат да дрънкат врели некипели щото няма какво смислено да кажат.
И е особенно препоръчително за тия дето са супер арогантни и нагли.Бат Бойко и гусин Петков най-вече.И подобните им дебеловратковци.
Някъде бях чувала или чела за подобни опити...забравила съм..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------

хмммм
Случвало ли ви се е необяснимо,безпричинно,абсолютно неочаквано в най-невероятен момент и на най-невероятно място неистово да ви се дояде кекс?:)

Няма коментари: